Produktai skirti rankinės plokštelių fioretto rankinės (9)

DUROC VEISLĖS PRIEKINIS KAILIS - KAILIAI

DUROC VEISLĖS PRIEKINIS KAILIS - KAILIAI

DUROC BREED FORE LOIN - LOINS Reference:5225 WEIGHT:850 gr
Danisofre - Biologiniai Fungicidai

Danisofre - Biologiniai Fungicidai

Nº Permis de Commerce Paralelle: 2200593 Composition: Soufre : 800 g/L
Kumpio Kroketai - Amatiniai Kumpio Kroketai

Kumpio Kroketai - Amatiniai Kumpio Kroketai

Irresistibles croquetas artesanas de jamón, con trozos de jamón enteros. Un placer para el paladar (sabor casero de siempre) y de muy alta calidad.
Iberico Kiaulienos Nugarinė - Aljomar - Mėsos

Iberico Kiaulienos Nugarinė - Aljomar - Mėsos

Our Iberico meats exhibit textures and flavours that attest to our carefully supervised production cycle. Whether for the hotel industry or the consumer, why not enjoy the Iberico pork in all its forms? Weight:1.2 Kg
RAGT Rapsas - Rapsas

RAGT Rapsas - Rapsas

Nous avons actuellement les variétés: COLZA BRAZZIL: Variété lignée (Poids sac de 7 Kg) COLZA GRIZZLY: Variété lignée (Poids sac de 7 Kg) COLZA NOBLESSE: Variété lignée (Poids sac de 7 Kg) COLZA SENSATION: Variéte Hybride (Poids sac de 6 Kg) COLZA BONANZA: Variété Hybride (Poids sac de 6 Kg) COLZA BONZAI: Variété Hybride (Poids sac de 6 Kg)
Baltasis Tunas Marinuotas - Espinaler - Žuvis, Žuvis ir Jūros Gėrybės

Baltasis Tunas Marinuotas - Espinaler - Žuvis, Žuvis ir Jūros Gėrybės

The Bonito del Norte is caught in the Cantabrian Sea between the months of June to October with selective fishing gear, one by one, with hooks. It is characterized by its white and tender meat, smooth flavor and juicy texture. It is canned and covered with a mild pickled sauce. It does not contain gluten. Food suitable for celiacs.
Kūdikių Kalmarai Alyvuogių Aliejuje - Espinaler - Žuvis, Žuvis ir Jūros Gėrybės

Kūdikių Kalmarai Alyvuogių Aliejuje - Espinaler - Žuvis, Žuvis ir Jūros Gėrybės

The squid is stuffed with its own tentacles through a delicate and artisanal production process. It is cleaned by hand one by one and olive oil is added. A tender and delicious snack that surprises with its flavour and texture. Pieces:10/15 Pieces: 3/5 Pieces:5/8
Natūralūs Karkvabaliai - Premium Espinaler - Žuvis, Žuvis ir Jūros Gėrybės

Natūralūs Karkvabaliai - Premium Espinaler - Žuvis, Žuvis ir Jūros Gėrybės

The cockle is selected in each season and is processed in the shortest possible time to preserve its properties: it is cooked, selected by size and canned. In the Premium range, the packaging is manual. Pieces:20/25 Pieces:25/30 Pieces:30/40 Pieces:70/80
Bulvių Traškučių Maišelis 50g - Espinaler - Snacks

Bulvių Traškučių Maišelis 50g - Espinaler - Snacks

Potatoes are collected and are firmly selected in Soria’s fields (Spain). Later, they are subjected to a traditional process of peeling and cutting. Finally, they are fried using olive oil and with low salt.